Nejnovější recenze ze sekce Bovdeny a lanka
Shimano Doraz bowdenu / lanka na rám SM-STR2S47 funguje jak má a plní svůj účel. Jsem s produktem spokojený.
Uvedené vodítko (smyk) na lanka je plně funkční a plní svůj účel. Jsem a produktem velmi spokojený.
spotřebák
- Rychlé dodání.
Není co popisovat, prostě hadice s koncovkou na huštění pneu.
Je super,že je to komplet.
Tektro náhradní oliva a koncová vložka s těsněním
Přidáno: 23. července 2022
(naposledy upraveno 23. července 2022)
Zakoupeno v Cyklo Stratílek
Bez problému.
Uvedené koncovky bowdenu používám delší dobu a jsem s němi plně spokojený a to jak funkčně tak esteticky.
Standardní produkt pro hadičky BH-90
- kvalitní rozleštěné tenké lanko
- kvalitní tuhý bowden
- funguje skvěle
- přesná délka pro moji potřebu
Uvedené M-Wave Vodítka bowdenů 3ks jsou super k ukotvení bowdenu na místech kde bowden stávkuje a nechce být tam kde by měl být nebo k uložení bowdenu na místo s novým vedením bowdenu. Jednoduchá montáž, 5mm bowdeny zacvaknou do držáčku a 4mm bowdeny jsem jen v šířce držáčku pro zacvaknutí obalil PVC elektrikářskou barevnou izolepou v barvě bowdenu na průměr 5mm (přibližně) a pak je i 4mm bowden perfektně ukotven v držáčku. Jsem s tímto zbožím plně spokojen a plní na jízdním kole svůj účel a bowdeny nevlají a jsou tam kde mají být. Dajíse kombinovat s nalepením a plastovou stahovací páskou a to pak již v této kombinaci drží jako skála.
Léta používám tuto značku Alligator lanko řazení 1,2x2000mm teflon. Používám je ve spojení bowdenu od této značky. Brzdy a řazení fungují perfektně a životnost je velmi dobrá. Jsem s těmito lanky velice spokojený.
Uvedenou značku Alligator lanko brzdy MTB/SHI 1,6x2000 teflon používám již léta a jsem s těmito lanky jsem velice spokojený a používám i bowdeny od této značky. Brzdzy a řazení fungují perfektně. Sice cena je vyšší ale je to kvalita. Za mě spokojenost.
Vše ok
Vše ok