Nejnovější recenze ze sekce Bovdeny a lanka
není co vytknout
Uvedené korálky jdou super vychytávka na ochranu laku rámu od poškrábání lankem.
Nerezová lanka jsou kvalitní, jiné nekupuji.
Ok
Normal, pasuje jak na brzdové lanko, tak i řadící.....
Ok
Používám lanka, bowdeny, koncovky bowdenů i lanek od společnosti Alligator dlouhou dobu a jsem spokojený. 100% funkčnost a výběr různých barev takže i estetika. Když se provede montáž lanovodu jak má a pak následuje péče a údržba jak se má dělat tak je jejich životnost dlouhá.
Používám lanka, koncovky bowdenů a lanek, samotné bowdeny od společnosti Alligator dlouhou dobu a jsem spokojený, 100% funkčnost, výběr z barev takže i estetika. Když se udělá při montáži lanovodu co má a následná péče a údržba jak má tak je jejich životnost dlouhá.
Neuvěřitelně hladký chod přehazky. Měl jsem vyměnit už dávno.
Super, chodí jako po másle. Měl jsem udělat už dávno.
Tyto koncovky jsou funkčně velice zdařilé a rovněž i esteticky. Plní velice dobře svůj účel. Jsem spokojený
Tyto lanka používám delší dobu a jsem sněmu spokojený.
Tato spojka esteticky i funkčně plní svůj účel a bowdeny jsou tam kde mají být. Jsem spokojený
Super vychytávka na tovární rám kde jede originál přimontovat. Plní na 100% svůj účel. Jsem spokojený s tímto produktem
Super vychytávka na továrním rámu pro tuto příchytka bowdenu. Plní na 100% svou funkci. Jsem spokojený.
- Kvalitní zpracování
- Razeni funguje lehce a presne